Nyerd meg Nick Hornby A Meztelen Juliet című könyvét!

Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Közben Duncan barátnője úgy érzi, a pasiját jobban érdekli a sosem látott zenész, mint a hús-vér szerelem. És hogy-hogynem, összeakad a neten az igazi Crowe-val, összehaverkodnak, sőt, végül találkoznak is… és az ilyen találkozások ritkán végződnek szerelem nélkül. 
 
Teljes a kavar: Duncant talán elhagyja a szerelme az imádottjáért. A csaj talán összejön egy pasival, akiről már annyit hallott és már nagyon, de nagyon unta. Egy életunt rocker talán új életet kezd – egy kardigános angol lánnyal.  
 
A Pop, csajok satöbbi és az Egy fiúról írója, Nick Hornby regényéből készült romantikus vígjáték, melyben ezúttal is nagyon fontos szerepet játszik a jó zene, az ellenállhatatlan angol humor és a szerelem, az InterCom forgalmazásában október 11-étől látható a mozikban!
 
Ha szeretnéd megnyerni a film alapjául szolgáló könyvet, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.