Kedvenc helyek

A Spice Girls újra megfűszerezi a világot

Megannyi huzavona és spekuláció után pont került a Spice Girls-téma végére: örülhetnek a rajongók, ugyanis jövő év nyarán végre újra összeáll a 90-es évek legnépszerűbb lánycsapata.
Habár egy taggal kevesebben, de végül ismét színpadra áll a Spice Girls – ráadásul nem is olyan soká, 2019 nyarán. Minden idők legikonikusabb lánybandája 11 évvel legutóbbi újraegyesülésük után ismét turnéra indul, azonban ezúttal Victoria Beckham nélkül, aki üzletasszonyi és legfőképp anyai teendői mellett nem érzett égető vágyat az iránt, hogy ismét mikrofon mögé álljon. A formáció így Mel B, Melanie C, Emma Bunton és Geri Halliwell közreműködésével robbantja fel a zeneipart, aminek első pontja egy angliai turné lesz: a fűszeres csajok a Spice World stadionturné keretin belül Manchesterben lépnek először színpadra, majd öt állomással később Londonban búcsúznak a brit közönségtől.  
 

 
(billboard.com) 
2018.11.06
|


Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.