A Valyo Kikötőben lesz januártól a Mobil Szauna

A nyaranta kulturális szórakozóhelyeként funkcionáló Valyo Kikötő nem szűnt meg, csak átalakult: 2019-ben ismét itt izzítja be ugyanis a Mobil Szaunát a Valyo – Város és Folyó Egyesület. Az immár hatodik szezonját lehúzó Szauna mellett ezúttal egy hüttével is készül a csapat, a helyfoglalásra december 5-től van lehetőség.
6. alkalommal kezdi meg a Valyo – Város és Folyó Egyesület a szaunaszezont. A csapat sokat próbált, különleges kisbusza ismét felölti szaunajelmezét és január 5-től már fogadja is a vendégeket. A kisbusz volt már fiatal költők turnébusza, instant szórakozóhely a Lánchídnál, konyha a Kikötőben és természetesen minden évben beépítették a szaunát is a Valyo önkéntesei.  
  Budapest legkülönlegesebb szaunáját idén is 15 000 forint adományért cserébe lehet kipróbálni.   Időpontot foglalni online lehet, további tudnivalók ugyanitt találhatók.   A Valyo – Város és Folyó Egyesület 2011 óta dolgozik a budapesti Duna-partok felértékelésén. Az Egyesület szerint a Duna a főváros legfontosabb természeti kincse, viszont kihasználatlan és a megközelítése is sokszor életveszélyes. Ezért kutatják azokat a területeket, amelyek igazán el vannak hanyagolva és kisebb-nagyobb akciókkal, megújításokkal hívják fel rájuk a figyelmet. A Rákóczi-híd pesti hídfőjénél található Valyo Kikötő egy ugyanilyen elhanyagolt terület volt, melyet egy egész nyáron át tartó kulturális fesztivállal, önkéntesek segítségével felhúzott épületekkel és bútorokkal virágoztattak fel idén május 1. és szeptember 30. között. 
2018.12.06
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.