Kedvenc helyek

Magyarországon koncertezik a Blake

Január 18-án Budapesten ad koncertet a brit királyi család kedvenc zenekara, a Blake. Magyar meglepetésvendégük is lesz.
Egy nap különbséggel Budapesten és Debrecenben is fellép a Blake zenekar, akik idén ünneplik fennállásuk 10. évfordulóját. Az együttes tagjainak közös múltja van a brit királyi családdal, ugyanis együtt jártak iskolába Kate Middletonnal és Vilmos brit királyi herceggel. A család mindmáig jó kapcsolatot ápol a zenészekkel, és II. Erzsébet már kétszer meghívta őket zenélni a Buckingham Palotába. A zenekar szokása együttműködni helyi előadókkal. Ez alkalommal Zséda lesz az esemény magyar vendége. „Olyan dalokat választottunk, amelyek hozzájuk és hozzám is közel állnak. Nagy ívű, igazi világslágerek lesznek, de nem szeretném a meglepetést lelőni. Annyit azonban elárulok, hogy Zséda-dal is lesz a repertoárban” – mondta a magyar énekesnő.
2019.01.11
|


Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.