Kedvenc helyek

Grammy-házigazda lesz Alicia Keys

A zenevilág Oscar-gálájaként is sokszor emlegetett esemény házigazdája lesz idén a már 15 Grammy-díjat számláló énekesnő.
Zenei körökben az egyik legjobban várt esemény kétségkívül a minden évben megrendezett Grammy-díjátadó. A sokszor botrányoktól sem mentes ceremónia idén a 61. lesz a sorban, házigazdája pedig a sokszor díjazott amerikai r’n’b és soul énekesnő, Alicia Keys lesz. A hírt a Grammy hivatalos Twitterén osztották meg, ahol az énekesnő egy rövid videóban közölte, hogy őt kérték fel a feladatra.  
 
Neil Portnow, a Grammy elnöke, aki tökéletes választásnak tarja az aranyhangú énekesnőt, így nyilatkozott: „Bámulatos karrier áll mögötte. Figyeltem, ahogy a zeneipar egyik meghatározó alakjává válik, és mindannyian izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen kivételes előadó, példakép és szónok fogja vezetni idén a gálát. Fantasztikus lesz!” 
 
Az idei Grammy-gálát február 10-én, Los Angelesben tartják. 
 
(nme.com) 
 
2019.01.16
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.