Nyerj páros jegyet a Piedone nyomában c. Bud Spencer-portréfilm vetítésére!

Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
A magyarok kedvenc pofonosztója, aki 2016 júniusa óta sajnos már nincs köztünk, idén lenne 90 éves. Az évforduló tiszteletére 90 percesre vágott mozifilmben a színésszel készített interjúk mellett egykori sportolótársai, kollégái és alkotótársai, barátai és családtagjai mesélnek Bud Spencerről, emellett természetesen ikonikus filmrészletek sem hiányozhatnak. 
 
A több mint négy éven át, öt országban és negyvenöt közreműködővel forgatott film egy legendás sportoló és színész teljes életművét a nézők elé tárja és kivételes személyiségének eddig kevésbé ismert oldalát is bemutatja.
 
Bud Spencerről kevesen tudják, hogy mélyen vallásos ember és példás családapa volt, hat nyelven beszélt és három egyetemre járt. Amatőr bokszoló, autóversenyző, rögbi játékos, hétszeres olasz úszóbajnok és vízilabdázó volt, aki a helsinki és a melbourne-i olimpián is részt vett. Ahogy a filmjeiben, úgy az életben is mindig a jó oldalán állt és ahol csak tudott, segített az elesetteken. Életének utolsó éveiben gyermekruhákat tervezett, könyveket és dalokat írt, sőt feltalálóként bejegyzett találmányokkal is gazdagította életünket. Az alkotás e páratlanul gazdag életút bemutatása mellett egyúttal egy tisztelettel és szeretettel teli főhajtás egy legenda előtt, akinek önálló és Terence Hill-lel közös, kultikussá vált filmjein immár három generáció nőtt fel, és aki rendkívüli módon szeretett bennünket, magyarokat. 
 
A filmet, amelynek eredeti (rövidebb) változata az NMHH Médiatanács támogatásával, a Magyar Média Mecenatúra Program keretében jött létre, február 28-tól vetítik a hazai filmszínházak 
 
Nézd meg velünk a filmet premier előtt! 
 
Helyszín: Pólus Mozi 
 
Időpont: 2019. február 27. szerda, 19:00 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a vetítésre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Fiktív Gasztrogaléria, június 17. - szeptember 8.
 
július 18 - 24.
 
Budapest, Orfeum, a pesti mulató, július 23. 19:45
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.