Jelenlét – Gulyás Boglárka kiállítása

Budapest, Fiktív Pub, február 11. - április 7.
Gulyás Boglárka képzőművész munkáiból nyílt kiállítás a Fiktív Pubban. A Jelenlét című kiállításhoz írt „vallomásában” így ír alkotói tevékenységéről:
„Képzőművészként, sokakkal talán ellentétben, nem az indulataimat és vágyaimat vetítem a papírra. A már meglevő világból válogatva finom értékeket, a természetből merítem munkáim alapötleteit. A fa hosszú élete megnyúlik még egy kicsit, ha a kezembe kerül, mert megőrizhető melegséget áraszt. Az emberi arc, a portré is ilyen, ám örökké változó érték, és nagyon nagy élmény számomra az ábrázolása.” 
 
Gulyás Boglárka összetett technikával dolgozik, képei nagyrészt régi falemezre, bontott deszkára készülnek. A Budaörsön élő és alkotó művész fontos feladatának érzi a város értékeinek kutatását, bemutatását, őrzését. Festménygrafikaként visszaadva a régi és érdekes múltú (sok esetben már lebontásra ítélt) épületeket, szobrokat, a mai állapotukban, de régi szerepük hangulatával mutatja be, mert fontos tudni, hogy kik vagyunk, honnan indulunk és hova érkezünk. 
2019.02.11
|
(5 kép)


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.