Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Echo Collective plays Amnesiac by Radiohead koncertre!

Alig egy éve annak, hogy az Echo Collective először hallatott magáról. A szinte spontán létrejövő szeptett a Winged Victory for the Sullen révén rázódott össze: a stúdiómunka után az Ancienne Belgique színpadán is az ambient duóval muzsikáltak.
Neil Leiter brácsás és Margaret Hermant hegedűs vezetésével léptek a saját útjukra a „klasszikus kreatív kollaboránsok”, és feloldoztak egy Erasure-albumot, majd emelték a tétet: a Radiohead Amnesiac című, nehéz fájába vágták a fejszéjüket. A „neoklasszikus” szcénát ezzel sikerült is megrengetniük a brüsszelieknek. A hetesfogat a legnagyobb tisztelettel nyúlt Thom Yorke-ék 18 éves szerzeményeihez is: mélázós és innovatív egyszerre az, amit a 7K! kiadó által jegyzett instrumentális Radiohead-anyagon hallani, a Pyramid Songgal az élen. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: február 26. kedd, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Milyen címmel adott ki Erasure-újraértelmezést tavaly az Echo Collective zenekar?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: február 24., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.