Mester Dávid programajánlója

Mester Dávid 2016 óta több előadást is hangszerelt a Vígszínházban, és jó néhányat jegyez zeneszerzőként is.

Kapcsolódó cikkek

Nemrég dolgoztam a MüPa újcirkusz társulatával, a Recirquellel, őket örömmel ajánlom mindenkinek. Nagyon izgalmas, ahogyan próbálják megújítani a cirkuszi hagyományokat, az előadásaik tulajdonképpen egyfajta átmenetet jelentenek a színház és a magas színvonalú artistashow között. Több műsoruk is megy, mint például My Land, Non Solus, Párizs éjjel, A meztelen bohóc, Cirkusz az éjszakában és a Kristály.
 
Aztán a tavalyi évadban mutattuk be a Kinek az ég alatt már senkije sincsent a Pesti Színházban, az is egy különleges produkció, már csak azért is, mert nagyon igényesen és szépen mutatja meg Arany János életének azon a részét, ami kimarad a középiskolai tankönyvekből.
2019.04.01
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.