Kedvenc helyek

Headliner előadó mondta le a Woodstock 50 Fesztivált

Az amerikai The Black Keys zenekar szervezésből adódó konfliktusra hivatkozva volt kénytelen visszamondani az idén 50 éves fesztivál tiszteletére megrendezésre kerülő eseményt.
A hírt a zenekar közösségimédia-oldalán osztották meg, még mielőtt az összes jegy elkelt volna. Az amerikaiak által is kedvelt garázsrock duó az egyik legnagyobb húzóneve volt az eseménynek, ami az 50 éve megrendezett legendás Woodstock fesztivál tiszteletére a Woodstock 50 nevet kapta. Az eseményen olyan előadók is jelen lesznek, mint Jay-Z, a The Killers vagy Jack White mostanában újra működő zenekara, a The Racounteurs. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az amerikai duó pontosan milyen konfliktus miatt mondta le a fellépést. 
 
(nme.com) 
2019.04.07
|


Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.