Tájak/Távlatok: Kortárs magyar tájkép

Budapest FotóFesztivál 2019, Budapesti Tavaszi Fesztivál
Budapest, Kiscelli Múzeum, április 6. - május 19.
A Budapest FotóFesztivál immár harmadik alkalommal választotta és ajánlotta a klasszikus fotóművészeti műfajok egyikét mint inspirációt a kortárs alkotóknak. A szervezők ezúttal a tájkép műfaját értelmező, megújító vagy éppen a tradíciókat mai kontextusban folytató műveket várták.
A Kiscelli Múzeum Tájak/Távlatok: Kortárs magyar tájkép című kiállításán közel ötven alkotó műveit láthatjuk, melyekben a természeti és emberi táj 21. századi létezésének, a táj és ember egyre problematikusabb viszonyának vizuális elemzése, megjelenítése ugyanúgy helyet kap, mint a külső (fizikai) és belső (lelki) tájakat megidéző, a reálisan nem létezőből nagyon is személyes képi valósággá transzformálódott művek. A kiállítás olyan sokféle és színes alkotói megközelítéseket mutat a tájkép műfajának újraértelmezésében, amilyen változatos napjaink fotográfiája Magyarországon. 
 
A kiállítás a Budapesti Tavaszi Fesztivál programsorozatának a része, a Budapest FotóFesztivál és a Kiscelli Múzeum együttműködésével jött létre. 
2019.04.21
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.