Charity Fest 2019 - Az adományfesztivál

Budapest, Dürlin, május 18. 09:30
Jótékonysági fesztivált tartanak a Dürlin Rendezvényparkban, ahol számos családi és gasztroprogram mellett véradás, bringás tanácsadás és koncertek is lesznek. A rendezvény jegy-, étel- és italeladásaiból származó teljes bevételét civil szervezetek kapják.
A civil szervezetek munkájának fontosságát bemutató Charity Fest hajnalig tartó egész napos kikapcsolódást kínál – délelőtt inkább a családok, este pedig a fiatalok részére, akik úgy szórakozhatnak, hogy közben adományoznak is.
 
A nappali programok közt főzőverseny – a zsűriben Rákóczi Ferivel – és gyerekkoncert (Eszter-lánc Mesezenekar, Rutkai Bori Banda, Hahó Együttes) is szerepel, a legkisebbek továbbá kipróbálhatják a TeamVision egyedülálló, több állomásos ügyességi csapatjátékait, többek között az óriásjengát, a toronyépítést és a tubepongot, de pingpongozni, kosarazni és tollaslabdázni is lehet majd, valamint biciklitekerő pont, gyermek motoroztatás és trambulin is várja a családokat. Olyan parasportok is bemutatkoznak, mint a kerekesszékes kosár, a vakfutás és a csörgőlabda. 
 
Az App/Art és a 672 Csoport nem mindennapi színházélménnyel készül, míg a Trecikli munkatársai kisebb javításokat és tanácsadást kínálnak a bringások számára, mindeközben a civil szervezetek ügyei által ihletett tetoválások készülnek három tetoválószalon művészeinek keze nyomán. A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete pedig egész napos véradást szervez a helyszínen. A látogatók ezenkívül számos civil szervezet munkáját ismerhetik meg a nap folyamán.  
 
Este koncertekkel folytatódik a fesztivál a Dürer Kertben: Jónás Vera, a Deley, a Várkonyi Csibészek, a Bohemian Betyars, a Korai Electric Ambient és még két meglepetészenekar, valamint Tilos DJ-k – Titusz, Palotai – izzítják majd a közönséget. 
 
A programokon való részvétel – az esti koncertek kivételével – díjmentes. Elővételes jegyvásárlás a koncertekre itt >>
 
A Charity Fest kezdeményezője napjaink egyik legaktívabb civil szervezete, a Budapest Bike Maffia. Tevékenységük célja, hogy felhívják a figyelmet a hajléktalanság nehézségeire. A rendezvényen résztvevők a BAGázs Egyesület és a Tetovált Állatmentők mellett az ő munkájukat is támogatják.
 
2019.05.02
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.