Kedvenc helyek

Akusztikus koncertek

[ alternative / indie ]
Budapest, Trip Hajó, május 8., 15., 22., 29., 19:00
Májustól kezdődően, egész nyáron át szerda esténként a Szilágyi Dezső tér környékét jó zenék töltik majd be. Nyit a TRIP hajó terasza, ahol ezeken az alkalmakon akusztikus koncerteknek lehetünk fültanúi, miközben gyönyörködünk a dunai panorámában.
Május 8-án, Kardos-Horváth Jánossal veszi kezdetét a folyami folyamat. A Kaukázus frontembere egy szálgitárral is igazi beat-protest hangulatot képes a fedélzetre csalni. Majd egy duó érkezik 15-én: a Kodachrome – azaz Jobbágy Bence és Méhes Adrián - szíve csücske a Simon & Garfunkel-életmű. 22-én a szabadfelfogású Császári Gergely izzítja be a Pillanatművek nevű formációjának eddigi mintadarabjait. Május 29-én közeleg a tél, ugyanis Hó Márton és a Hippikiller a „sziauram” című dallal hoz felüdülést. A programok díjtalanok, ezért érdemes minél hamarabb behajózni!
 
Ingyenes!
 
Air
2019.05.06
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.