Kedvenc helyek

Budapest Folk Fest 2019

[ folk / world music ]
Budapest, Fonó, Hagyományok Háza, Kobuci, Trip Hajó, május 22 - 25.
Szerdán a Fonó veszi fel a fesztivál kezdőfonalát, hogy a Bazseva és a Dalinda megadhassa az alaphangot. Csütörtökön ugyanitt a görögök, míg a Hagyományok Házában a kisebbségek zenéje kap teret; hétvégére pedig igencsak széles merítés várható.
Pénteken erdélyi cigánymuzsika, illetve fülledt mediterrán-balkáni hangok töltik majd be a Hagyományok Házát, míg a Fonó azon az estén a lemezt is bemutató gyimesi csángóké. A Kobuciban eközben a bolgár vonalra erősít a Meszecsinka. Másnap, szombaton itt, Óbudán francia és szerb (igen: Boban Markovic!) zenék zengenek majd, a Fonót meg ezidőtájt a törökök barátságos futamai hódítják meg. A Trip hajón és a szomszédos Corvin téri intézményben pedig bőséges kárpát-medencei csokorból válogathatunk; bérlettel érdemes minél több világba belefülelni! 
 
Jegyár: 1000-6000 Ft 
MangaLiza
2019.05.09
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.