Nyerd meg a ®agar Woods, Spirits & Sorcery c. lemezét!

Spirituális utazásra hív Zságer Balázs fesztiválkedvenc zenekara, akik a karcos gitárt hindu szitárra cserélik, és szó szerint a „vissza a természethez” elvet vállalták fel ötödik lemezükön.

Linkek

Az elektronika és a természet kaleidoszkópszerű összeeresztésének Brian Eno óta Ozoráig bezárólag vaskos irodalma van, és a végtelenségig variálhatóak is még a távlatok. Hogy mit kanyarít ki magának ebből az időközben nagykorúvá érett ®agar: az önismétlés és a toxikusság csapdáit egyelőre ügyesen kerülték ki; jellegzetes hangzásuk pedig elsősorban a vokálokban (El Diablero) köszön vissza.
 
Indián és indiai motívumok ugyanúgy megférnek itt egymással, mint Afrika vagy a trópusi szigetek törzsi ütemei. Balafon, ney, djembe és darbuka is képviseli a bolygó különböző szegleteit, ennek megfelelően bio trance, fülledt tigris-rave és meditációs segédeszköznek is beillő deep-house is található az albumon. A védjegyszerű, okos rétegzettség sem marad el – talán a You Gotta Change kozmikus ívű hitvallásában tapintható ki leginkább a zenekar génje.
 

Ha szeretnéd megnyerni az albumot, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.