Nyerj Múzeumok Majálisa ajándékcsomagot!

A 24. Múzeumok Majálisán több mint száz múzeum és kiállítóhely veszi birtokba a megújult kertet és a Nemzeti Múzeum klasszicista épületét, ahol színes programok, koncertek, kézművesvásár és fesztiválhangulat várja a családokat, érdeklődőket.
A látogatók többek közt felülhetnek egy velocipédra, megismerkedhetnek a termonukleáris alapú villamosenergia-termeléssel, mikroszkóp alatt tanulmányozhatják a rovarokat, kipróbálhatnak büntetés-végrehajtási eszközöket, felölthetnek egy tűzoltó- vagy postásegyenruhát, lovagi felszerelésben, valamint barokk és reformkori ruhában pózolhatnak, hennatetoválást készíthetnek és elsajátíthatják a korongozás fortélyait, a gyerekeket emellett további kézműves-foglalkozások is várják.  
 
A Magyar Nemzeti Múzeum 2019-ben, a sorsfordító rendszerváltoztatás 30. évfordulójára emlékezve egész esztendőn átívelő programsorozattal készül KÖZÖS IDŐNK – 1989 címmel. A múzeum belső tereit behálózó Műtárgysétány’89 mindenki számára megidézi a rendszerváltoztatás évét, a Múzeumkertben felállított sátrakban pedig egyéb dokumentumok, fotók, tárgyak – pl. táskamagnó, Commodore 64 számítógép, diavetítő, írógép és tárcsás telefonon – segítik még jobban az emlékezést.  
 
A Múzeumok Majálisán idén is átadják az Év múzeuma- és Év kiállítása-díjakat, de a kétnapos fesztiválon a neves művészeknek és a jó zenének is fontos szerep jut.
 
Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum - Múzeumkert 
 
Időpont: 2019. május 18-19. 
 
Ha szeretnéd megnyerni az ajándékcsomagot, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
 
Budapest, Bálna, Várható nyitva tartása: április 10.-június 27.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.