Kedvenc helyek

IV. Bem6 Fesztivál

[ folk / pop ]
Budapest, Budavári Művelődési Ház és Pala utca, június 14 - 15.
Péntek este egy belépős borkóstolóval indul a Duna-parti ünnep, melyen a Mary Popkidsből Herrer Sára és Svajcsik Kristóf is részt vesz; majd szombat reggeltől pörög fel az „egész napos ingyenes szabadtéri rendezvény”, mely az egész családnak élmény.
A Kaláka és a Bélaműhely játékos műsorai után jó ebédhez szól a Bartók Néptáncegyüttes, akiket a Babra zenekar követ. A délszláv tamburazenét a Parapács zenekar gömöri és szatmári dallamai ellenpontozzák, majd egy polinéz táncbemutató előzi meg Ferenczi György és az 1-ső pesti Rackák színpadra lépését. A költészetet, soult és bluest népzenével átitató csapat után a feldolgozáslemezzel jelentkező Kerekes Band hív ethno funk/kozmikus csángó bugira. Az egri betyárok a saját szájuk íze szerint vezetnek elő Daft Punk-, Faithless-, Foo Fighters- és Radics Béla-dalokat. 
 
A borkóstoló kivételével ingyenes! 
Air
2019.05.30
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.