Most már biztos: elátkozták az új Bond-filmet

Robbanás okozta a díszlet és egy építőmunkás sérülését a London melletti Pinewood stúdióban. Katasztrófasorozattá kezd változni a 25. Bond film.
Kezdődött azzal, hogy Daniel Craig nagyon nehezen írt alá a 25. Bond filmhez. Folytatódott azzal, hogy nehezen haladtak a forgatókönyvvel. Tovább kulminálódott a problémahalmaz, amikor a kiválasztott rendezőt, Danny Boyle-t kirúgták, és vele a csapata által gründolt forgatókönyv is a kukában végezte. Az új rendezőhöz (Cary Joji Fukunaga) új forgatókönyv is dukált, de hetekkel a forgatás előtt egy új írót is be kellett dobni, hogy életszerűbbé tegye a dialógusokat és hihetőbbé a női karaktereket. Nagy nehezen elkezdtek forgatni, amikor Daniel Craig lesérült, ezért hetekre jegelni kellett a munkálatokat. 
 
A stáb épp csak feleszmélt a sokktól, amikor tegnap érkezett a hír, hogy egy kontrollált robbantást elszúrtak a londoni Pinewood stúdióban. Szerencsére egy könnyebb emberi sérüléssel megúszták, de a díszletben már nagyobb kár keletkezett. Sok rajongó már egyenesen elátkozottnak tartja a 25. Bond mozit. A producerek a bajok ellenére továbbra is tartják magukat a jövő áprilisi premieridőponthoz. 
 
(thewrap.com) 
2019.06.05
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
Nélküled nem megy
amerikai vígjáték, 2007
18:15
A tolmács (2018)
kubai filmdráma, 2018
18:20
Amit nem akarsz tudni a szüleidről
amerikai vígjáték, 2019
18:45
Aurora Borealis: Északi fény
magyar filmdráma, 2017
18:45
Trükkös gyémántrablás
angol-luxemburgi krimi, 2007
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.