Kedvenc helyek

Élő moziközvetítés a Take That évfordulós koncertjéről az Urániában

A 30. születésnapját ünneplő Take That „Greatest Hits 2019” turnéja egy-egy estére világszerte a mozikba költözik. Június 8-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban élő műholdas közvetítést láthatnak a rajongók a turné legutolsó, angliai állomásáról, amit később felvételről további helyszíneken is műsorra tűznek.
A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta trói vezetésével a mozinézők is részesei lehetnek ennek a három évtizedet felölelő zenei utazásnak, amely felidézi a Take That legnagyobb sikereit és slágereit, kiegészülve a legújabb, Odyssey című albumuk dalaival. A zenekar minden eddiginél látványosabb show-t alkotott a kritikusok által is nagyra értékelt 30. évfordulós turnéra, egy hamisítatlan szélesvásznú élményt, amibe a megszokott módon a közönséget is bevonják.  
 

 
A Greatest Hits Live címmel mozikba kerülő, két és fél órás koncertközvetítés Magyarországon az Uránia Nemzeti Filmszínházban debütál június 8-án, 21:00 órakor, és a következő hetekben országszerte számos további helyszínen is látható lesz, többek között a csepeli Kultik Moziban, a XV. kerületi Pólus Moziban és Pécsett, Kaposváron, Miskolcon, Salgótarjánban, Szentesen, Zalaegerszegen, Visegrádon is bemutatják. 
 
2019.06.05
|


Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Erzsébet királyné Gödöllőn töltött karácsonyai mellett megelevenedik a kiállításon a hazai karácsonyfa-állítás szokásának története és a frontkarácsonyok hangulata is. Hétfőn-kedden zárva, amúgy december végéig nyitva! #godollo #karacsonyhaz #tortenelem #erzsébetkirályné #erzsebetkiralyne
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.