Kedvenc helyek

Elvesztette helyszínét a Woodstock 50

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a legendás Woodstock Fesztivál újragondolásából tényleg nem lesz semmi, ugyanis miután a szervezők bejelentették, hogy pénzügyi okok miatt nem tudják elindítani a jegyértékesítést, most a helyszín mondta fel velük a szerződést.
Áprilisban úgy volt, hogy elmarad az egész fesztivál, aztán mégis úgy tűnt, lesz belőle valami, egészen mostanáig... Eredetileg a New York állambeli Watkins Glenn International adott volna helyet a Woodstock 50 nevű rendezvénynek, amit a legendás Woodstocki Fesztivál 50 éves jubileumi évfordulójának alkalmából került volna megrendezésre, de egy ma kiadott közlemény szerint a helyszín nem vállalja többé a rendezvény fogadását, ami érthető, ugyanis pár hete robbant a hír, hogy pénzügyi okok miatt kétséges, hogy egyáltalán megtartják-e az eseményt a kijelölt időpontban (augusztus 16-18.). 
 
Ráadásul nemcsak a helyszín került válságba, hanem a fesztivál egyik producere, a CID Entertainment is bejelentette, hogy nem kíván többé együttműködni a szervezőkkel, akik erre reagálva biztosították a közönséget, hogy már tárgyalásokban vannak az új helyszínnel, amit nemsokára be is jelentenek, ezzel egy időben pedig újra elindítják a jegyértékesítést is. 
 
(pitchfork.com) 
2019.06.11
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.