Újra kellett castingolni az összes gyerekszereplőt az Az folytatásához

Miután az első fejezet számít minden idők legsikeresebb horrorfilmjének, nem volt kétséges, hogy a folytatás is elkészüljön. Az Az – Második fejezet című film ősszel érkezik a mozikba.
Huszonhét év telt el azóta, hogy a Vesztesek klubjának tagjai Derry városában szembesültek a kegyetlen Pennywise-zal. Az őket ért traumák hatására a többségük azóta elmenekült onnan, és az eltelt időben arra gondoltak, hogy nemcsak a várost, hanem a gyilkos bohóc emlékét is maguk mögött hagyták. Ám egy váratlan hívás mindent felülír: kiderül, hogy a gyerekkori barátoknak újra találkozniuk kell, méghozzá abban a városban, amihez annyi rossz emlék fűzi őket… 
 
A trükk az egészben, hogy King írása szerint a gyerekszereplők immár felnőttek, így újra kellett castingolni az összes szerepet – a gyerekszereplők azért flashbackekben visszatérnek. A rendező volt olyan jó fej, hogy végigkérdezte az összes gyerekszínészt, hogy mondják el, szerintük ki játssza majd őket felnőttként. Ha nem is mindegyiküknek jött be a kívánsága, de Finn Wolfhard a komikus Bill Hadert, míg Sophia Lillis épp Jessica Chastaint választotta: utóbbi színésznő volt az első, akit leszerződtettek a második fejezethez.  
 
A Pennywise-t alakító Bill Skarsgård nagyon örült, hogy végre felnőttekkel dolgozhatott: az első résznél elszeparálták a gyerekektől, hogy azok hitelesen ijedjenek meg tőle, de a felnőtt színészekkel már volt alkalma együtt bandázni. Muschietti azt ígéri, hogy a regény összes kellemetlen és kegyetlen jelenetét bevállalták, szóval aki egy igazán bevállalós horrorra vágyik, nem fog csalódni az Az folytatásában. 
 

 
(Hazai bemutató: szeptember 5.) 
 
 
2019.06.17
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
18:05
Csontdaráló
amerikai akció-vígjáték, 2005
18:10
Egy behavazott hétvége
amerikai-kanadai romantikus családi film, 2018
18:20
Brigsby mackó
amerikai film, 2017
18:20
Blaze
amerikai életrajzi film, 2018
18:30
A harminchármak
amerikai-chilei katasztrófafilm, 2015
Fronton innen, fronton túl. Az első világháborúrol mindent a hosszú hétvégén Szentendrén a Skanzenben. @szentendreiskanzen . . . #frontoninnen #háború #kiallitasajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.