Két folytatás is óriásit bukott az amerikai mozikban

Nem alakul a várakozásoknak megfelelően az idei amerikai mozis nyár: a John Wick harmadik részét és az Aladdint leszámítva eddig minden eddigi próbálkozás megbukott. A héten két film is áldozatul esett.
Még ki sem heverte Hollywood a Sötét Főnix bukását, máris itt van két újabb jelentkező a hatalmas, nyári pofonért. Ebből az egyik a Men in Black franchise negyedik része, ami alig több mint a felét hozta az első hétvégén az eddig leggyengébb MIB-s nyitánynak. 51 millió alatt eddig egyetlen rész sem nyitott, de a nemzetközi kalandokra koncentráló folytatásnak most be kellett érnie 28 millióval, ráadásul a film nemzetközileg sem muzsikál túl jól. A Sony egyetlen vigasza az lehet, hogy nyári blockbusterhez képest viszonylag barátságos összegből, 110 millió dollárból kihozta a filmet.

Utoljára 2000-ben láthattunk Shaft filmet, és nem mondhatnánk, hogy akkor óriási klasszikust tettek le az asztalra. Az új mozi csak Samuel L. Jackson népszerűségében bízhatott, de ez nem volt elég: a nyolcmilliós nyitány még így is vérszegény egy harmincmilliós filmtől, ráadásul a Warner a külföldi bevételekben sem bízhat, ugyanis Amerikán kívül a filmet a Netflix terjeszti majd június végétől.


(boxofficemojo.com)
2019.06.17
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
18:05
Csontdaráló
amerikai akció-vígjáték, 2005
18:10
Egy behavazott hétvége
amerikai-kanadai romantikus családi film, 2018
18:20
Brigsby mackó
amerikai film, 2017
18:20
Blaze
amerikai életrajzi film, 2018
18:30
A harminchármak
amerikai-chilei katasztrófafilm, 2015
Ismét itt a hétvégi balatoni részletes programajánlónk. Lesz Kutyafesztivál Fonyódon, Király Martina-Barta Zsolt a keszthelyi Streetfesten, Zamárdiban B my lake, meg Strand fesztivál, Festetics Vágta, és egy egész fesztivál a siófoki Plázson (szombaton retro buli!) Link bióban a sok programmal! @keszthelystreetfestival @fonyodikutyafesztival @strandfesztival @bmylakefestival @plazssiofok #festeticsvagta #kutyafesztival #kiralymartina #strandfesztival #bmylake #zamardi #balaton
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.