Borszerdák a Magyar Nemzeti Galériában

Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, július 3 - 24.
Folytatva sikeres programsorozatát, a Magyar Nemzeti Galéria idén nyáron is Borszerdákkal színesíti programját, melyet ezúttal négy tematikus egység – az „Elegáns”, a „Testes”, a „Friss” és a „Gyümölcsös” – köré szerveznek.
Így júliusban minden szerdán izgalmas tárlatvezetésekkel, érdekes előadásokkal, kellemes élő zenével és természetesen nyáresti koccintással várják az érdeklődőket 18 és 22 óra között a Magyar Nemzeti Galéria város fölé nyúló gyönyörű panorámateraszain és kupolaterében, ahol a borok minden szerdán más borászat jóvoltából emelik az est fényét. Ezeken az estéken a múzeum időszaki kiállításai is látogathatók. Augusztus első két szerdáján pedig a Vasarely Múzeumban folytatódnak a Borszerdák programjai, melyeken a „Játékos” és a „Virágos” téma kerül középpontba.
2019.06.24
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.