Kedvenc helyek

Új helyszínre költözött a Woodstock 50 fesztivál

Az 1969-ben megrendezett eredeti Woodstock Fesztivál ötvenedik évfordulójára tervezett esemény szerencsétlen történések áldozatává vált az elmúlt fél évben. Először a jegyértékesítés állt le, majd a támogatók hátráltak ki a híres fesztivál mögül, végül a helyszínt is elveszítették.
Úgy tűnik, hogy mégis van fény az alagút végén, ugyanis a Woodstock 50 szervezői leleplezték, hogy a rendezvény új helyszínt kapott. A szervezők a New York állambeli Vernon Downsba költöztetik az ikonikus fesztivált, ami egyszerre egy kaszinónak és lóversenynek is helyet szokott adni. A hivatalos megállapodás hétfőn született meg, és habár számos veszteség érte az eseményt (helyszínváltozás, támogatók kihátrálása, headliner előadók elvesztése), most mégis úgy néz ki, hogy a fesztivál megvalósulhat.  
 
(nme.co) 
2019.06.26
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.