Charlie angyalai 16 év után térnek vissza a nagyvászonra

A nagy hollywoodi filmstúdiók közül a Sony és a Paramount áll a legcefetebbül működő franchise-ok terén. Ennek köszönhető, hogy lényegében minden korábbi sikerüket előveszik az archívumból, majd leporolva újraforgatják vagy folytatást készítenek hozzá.
Erre a sorsra jutott a Charlie angyalai is, ami utoljára 2003-ban jelentkezett a mozikban, és 16 év bőven elég idő manapság egy ráncfelvarráshoz. A Sonynál úgy döntöttek, egy igazi, dögös, feminista akciófilmet forgatnak, ezért a színész/rendező Elizabeth Banksnek adták a rendezői széket.
 
Az egyik főszerepet elvállaló Kristen Stewart szerint azért fontos az új Charlie angyalai, mert az előítéletekkel szemben megmutatja, hogy a nők nem mindig rivalizálnak egymással, hanem nagyszerűen együtt tudnak dolgozni, és tudják egymást segíteni. Banks szerint az új film nem remake-je vagy rebootja lesz a korábbi mozifilmeknek, hanem a folytatása, melyben eltelt némi idő, ezért már új angyalok állnak Charlie szolgálatában.  
 
A film sztorija szerint a Townsend Ügynökség tevékenysége immár nemzetközivé vált: ha biztonságról és nyomozásról van szó, ők csak a legjobbakkal dolgoznak. Egy csapatnyi szuperképzett angyal áll a privát ügyfelek szolgálatára, akiket egy csapatnyi Bosley irányít. Amikor egy nagy cég mérnöke szivárogtatni kezd egy új, veszélyes technológiáról, az angyaloknak lépnie kell. 
 
(Hazai bemutató: 2019. november 14.)
 
 
2019.07.01
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:20
Csendes holtág
amerikai filmdráma, 2009
18:20
Csak egy nő
német életrajzi film, 2019
18:25
Szex és New York 2.
amerikai romantikus vígjáték, 2010
18:45
Már megint bérgyilkos a szomszédom
amerikai vígjáték, 2004
18:50
Mirai - Lány a jövőből
japán animációs film, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.