Kedvenc helyek

Mégsem lehet ingyen feltölteni dalt a Spotifyra

A streamingszolgáltató pár hónapos tesztüzemmód futtatása után jutott arra a következtetésre, hogy a zenészek továbbra is csak aggregátor, azaz a digitális zenei terjesztésért felelős cégeken keresztül tölthetik fel a dalaikat a platformra.
Tavaly szeptemberben jelentette be a Spotify, hogy független zenészeknek is meglesz a lehetősége arra, hogy feltöltsék a zenéjüket, kikerülve ezzel az aggregátorokkal, vagyis az olyan cégekkel való együttműködést, akik azért felelnek, hogy az előadók dalai minél több digitális platformon és zenei boltban megjelenjenek. A Spotify azzal indokolta a döntést, hogy sokkal többet tud segíteni azzal a zenészeknek, ha inkább az aggregátorokkal fűzi szorosabbra a viszonyt, megvédi a zenészeket a szerzői jogsértéstől és biztosítja a jó minőségű metaadatokat is.  
 
A Spoitfyra naponta 40 000 új szám kerül fel, a béta verzió alatt feltöltött dalok előadóinak pedig harminc napot adtak, hogy aggregátorokat keressenek a dalaiknak, máskülönben a számok lekerülnek majd és a hallgatottsági adatok is elvesznek. 
 
(dalszerző.hu) 
2019.07.03
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Még a héten látogatható a Holdmúzeum 1969 - Művészet és világűr című kiállítás, szerintünk #nemaradjle #holdmuzeum #muveszetesvilagur #muveszetestudomany #kiallitasajanlo #vasarelymuzeum
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.