Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: The Bluebay Foxes-koncertre, a Hajóra!

Brit gitárzene és az amerikai déli államokra jellemző ritmusos rockzene keveredése jellemzi az egyre több helyen felbukkanó magyar „rókákat”, akik számos fővárosi és vidéki fellépés után 2020-ban a holland Eurosonicon is képviselhetik majd a hazai zenei színtér sokszínűségét.
A 2016-ban alakult együttes a szintén nemzetközi vizekre evező Ivan & The Parazol és a holland Kensington előzenekara is volt már. Most dinamikus, lüktető dobtémákkal, karakteres gitárhangzással, húzós, energikus basszusokkal és dallamos refrénekkel hódítják meg Budapest egyik legikonikusabb koncerthelyszínét, a közönséget pedig a szintén hasonló műfajban alkotó Marble Mist melegíti majd be az estére.  
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: július 25. csütörtök, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Mi a címe a The Bluebay Foxes első nagylemezének?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: július 22., hétfő 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.