Kedvenc helyek

Steel Panther (USA), Atomic Playboyz

[ glam / metal / rock ]
Budapest, Barba Negra - TRACK, július 17. 18:00
A 80-as évekbeli glam rock színtér alapvetései szerzeményeikben számtalan alkalommal értekeztek a szerelemről. Nos, a Steel Panther egy komplett életművet épített a témára, és mégsem vádolható azzal, hogy különösebben romantikus lelkülettel bírna.
A csapat ugyanis sokkal inkább a dolog akciórészére helyezi a hangsúlyt, méghozzá ultravicces formában. (Természetesen az maximális műélvezethez elengedhetetlen, hogy akár a Torrente-filmeken is önfeledten tudjunk szórakozni.) A Steel Panther emellett sem titulálható viccbandának, ehhez ugyanis túlságosan jó dalokat ír. A négyes első magyarországi koncertjén az X-Faktort is megjárt Atomic Playboyz melegíti be az egybegyűlteket. 
 
Jegyár: 8900 Ft 
kirsch
2019.07.05
|


Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Ismét itt a hétvégi balatoni részletes programajánlónk. Lesz Kutyafesztivál Fonyódon, Király Martina-Barta Zsolt a keszthelyi Streetfesten, Zamárdiban B my lake, meg Strand fesztivál, Festetics Vágta, és egy egész fesztivál a siófoki Plázson (szombaton retro buli!) Link bióban a sok programmal! @keszthelystreetfestival @fonyodikutyafesztival @strandfesztival @bmylakefestival @plazssiofok #festeticsvagta #kutyafesztival #kiralymartina #strandfesztival #bmylake #zamardi #balaton
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.