Kedvenc helyek

Niboowin (USA), dUNA, Magyar Idők

[ metal / punk ]
Budapest, Auróra, július 17. 20:00
Mint a legtöbb zenei irányzat esetében, a hardcore/punk színtéren is egészségtelen mértékű túltermelés tapasztalható, néha mégis érdemes lemerülni az underground legmélyére.
A Niboowin – mely anno Old Soul néven alakult - pl. vélhetőleg örökre megmarad néhány ezer Facebook-követővel bíró klubzenekarnak, mégis tökéletesen egyedi dolgot képvisel. Szerzeményeikben egyszerre van jelen a Napalm Death brutalitása, a progresszív black metal zenekarok avantgarde dallamossága, és a hardcore intenzitása. A kaotikus amerikai csapat egy klasszikus színpadmászós zúzdára készül, melyhez a hazai dUNA és a Magyar Idők asszisztál. 
 
Jegyár: 1000 Ft 
Trooper
2019.07.05
|


Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Ismét itt a hétvégi balatoni részletes programajánlónk. Lesz Kutyafesztivál Fonyódon, Király Martina-Barta Zsolt a keszthelyi Streetfesten, Zamárdiban B my lake, meg Strand fesztivál, Festetics Vágta, és egy egész fesztivál a siófoki Plázson (szombaton retro buli!) Link bióban a sok programmal! @keszthelystreetfestival @fonyodikutyafesztival @strandfesztival @bmylakefestival @plazssiofok #festeticsvagta #kutyafesztival #kiralymartina #strandfesztival #bmylake #zamardi #balaton
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.