Kedvenc helyek

Filmhez készített új albumot Beyoncé

A 23-szoros Grammy-díjas énekesnő Az oroszlánkirály felújított animációs változatához készített egy teljesen új albumot, amin afrikai dalszerzőkkel dolgozott együtt. Az albumon található Spirit című szám a filmben is megjelenik majd, mostantól pedig bárki számára elérhető.
Habár az amerikai énekesnő Spirit című számát (amit kifejezetten egy érzelmes jelenethez vettek fel) már meg lehet hallgatni a közösségimédia-felületeken és a streamoldalakon, a teljes albumra egészen július 19-ig még várni kell, ugyanis ekkor lesz a Disney Az oroszlánkirályának amerikai premierje. A filmben Beyoncé Nala, az egyik főszereplő bőrébe bújik, vagyis kölcsönözi neki a hangját, ennek apropóján készülhetett el az az album, amit afrikai dalszerzőkkel, a meséből inspirálódva írtak meg. 
 
Az énekesnő elmondása szerint az albumon az R&B, a pop és az afro beat elemei csendülnek majd fel és legfőbb célja lesz az érzelemközvetítés és az autentikus megközelítés. A hivatalos filmzenét Hans Zimmer szerezte, ami július 11-től válik elérhetővé a virtuális térben, többek között az ikonikus Can You Feel The Love Tonight című szuperslágerrel. 
 
(variety.com) 
 
2019.07.10
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.