Kedvenc helyek

Ingyenes lehet a Woodstock 50

A jegyértékesítés elcsúsztatása, a befektetők kiszállása, a helyszín elvesztése és számos nagy előadó meghátrálása jellemzi eddig a Woodstock 50 névre hallgató rendezvényt, amit az eredeti Woodstock Fesztivál 50. évfordulójára rendeznének, egyelőre inkább több buktatóval, mint sikerrel.
A legfrissebb hírek és (TMZ) a legutóbb beharangozott – véglegesnek tűnő – helyszín, a Merriweather Post Pavilion üzemeltetője szerint az augusztus 16. és 18. közé tervezett esemény ingyenesen látogatható lesz, és az egész fesztivál koncepciója átalakul egy adománygyűjtő rendezvénnyé. „Mi is ezt hallottuk utoljára, habár még fogalmunk sincsen, hogy ki fog játszani, mindenesetre a helyszín adott” – írta e-mailben a helyszín szóvivője.  
 
(pitchfork.com) 
2019.07.29
|


Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Hadik irodalmi szalon zajlik éppen. A Feleségem története film létrejöttéről Enyedi Ildikóval Ott Anna beszélget. Először adaptált, stresszes időszak van éppen, a film hosszú lesz, irodalmon túli ezeregyéjszaka történet. #fustmilan #enyediildiko #felesegemtortenete #ottanna #hadikirodalmiszalon #brunch #irodalmibrunch
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.