Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Mission Delirium Brass Band (USA)

[ world music ]
Budapest, A38 Hajó, augusztus 8. 20:00
Ha a táncparkett szerelmes levelet írna a lábakhoz, akkor az úgy szólna, mint a Mission Delirium Brass Band. A dob és basszus megágyaz az ereszd-el-a-hajam számára, hogy tánclépésben járjuk be Bollywoodot, a balkánt, keletet és az afro-latin tájakat.
A népes San Fransiscó-i formáció ezer irányba utaztat: fél tucat trombita, öt dob, négy harsona, három szaxofon és két tuba segítségével. Még szép, hogy fütyülnek a műfaji megkötésekre, illetve az országhatárokra! Szenvedélyesen tangózunk, majd perdülünk salsára, hogy átcsavarodjunk egy balkáni veretésbe – aztán tovább sodródva, egészen etiópra, vagy éppen indiaira táncoljuk magunkat. Az egy híján húsz(!) muzsikust számláló, kaliforniai kompániánál pörgősebb, fesztivál-fiesztább hangulatot más mostanában nem tudna Budapesten rittyenteni, a Szigeten kívül. 
 

 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2019.08.01
|


Tót Endre: Layout festmények. A neoavantgárd művész 1988-1991 közötti festményei most ősszel. 1991 óta ezek a képek nem voltak kiállítva, most itt vannak az acb Kortárs Művészeti Galériában #totendre #layoutfestmenyek #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo #acbgaleria @acbgallery
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.