Kedvenc helyek

2021-ben érkezik az új Elvis-film

Reneszánszát éli az elhunyt énekesekről és legendás zenekarokról szóló, félig-meddig igaz, félig-meddig fiktív életrajzi filmek készítése. A Queen zenekarról szóló Bohém Rapszódia és a Motörhead életét feldolgozó Dirt után most Elvis Presley-ről készül a legújabb életrajzi film.
2021. október 1-jei dátumot kapott a legújabb – még cím nélküli – Elvis Presley-film, amit a Warner Brothers égisze alatt Baz Luhrmann (A nagy Gatsby) rendez. A hivatalos megjelenés időpontját tegnap árulták el, azt pedig, hogy ki játssza a Királyt – Austin Butler –, már három héttel ezelőtt leleplezték. Butler partnere Tom Hanks lesz a filmvásznon, aki a legendás énekes menedzserét, Parker ezredest alakítja majd a kettejük kapcsolatát feldolgozó moziban. 
 
(variety.com) 
2019.08.04
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.