Kedvenc helyek

Sun & Soda - GusGus (IS)

[ soul / techno ]
Budapest, Akvárium Klub, augusztus 18. 13:00
A GusGus fülledt ütemeit sötét klubok pincéibe vagy párálló, hatalmas fesztiválsátrakba tudjuk elképzelni, ám most a szigetországiak megmutatják, hogy aki éjjel legény, az nappal is legény a gáton. Ez a vízpart szerencsére biztonságosnak ígérkezik.
A 2018 nyarán indult, felszíni partysorozat trópusi hangulatát fűtötték már fel ibizai szettek, ám az északiakat sem kell félteni, ha hangulatot akarnak csiholni. A reykjaviki Birgir Þórarinsson – azaz Biggi Veira – és Daníel Ágúst Haraldsson ’95 óta táncoltat, kollektívájukban számos kiválóság is megfordult már, kezdve Emilíana Torrinivel. Hozzánk szinte hazajárnak az alapítók, így az elektronika minőségére nem lesz panasz. Szintipop, deep techno és indie vokál mellett a 2018-as Lies Are More Flexible című, tizedik lemezről is kapunk pár, tűzijátékkal felérő tételt. 
 
Jegyár: 1300-7000 Ft 
Air
2019.08.07
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.