Kedvenc helyek

Crazy Town (USA), Mangani808

[ hiphop / metal / rock ]
Budapest, Analog Music Hall, augusztus 19. 20:00
A tudomány jelenlegi állása szerint elméletben már lehetséges az időutazás. Sokan ennek tudják be, hogy 2019-ben is találkozhatnak a Crazy Town nevével.
Nos, nem szeretnénk kiábrándítani a sci-fi-rajongókat, de a korai 2000-es évek egyik leggyakrabban játszott nu metal/rap-rock csapata a mai napig aktív, sőt, hivatalosan sosem oszlott fel. Tény, hogy az elmúlt két évtized nem volt egyszerű a csapat számára: az egyik alapító tag, DJ AM meghalt herointúladagolásban, majd megannyi tagcsere mellett az egyik rapper, Bret „Epic” Mazur is kilépett. A Crazy Town azonban megérte huszadik születésnapját, jubileumi turnéjuk budapesti állomásán a hazai Mangani808 játszik előttük. 
 
Jegyár: 5000 Ft, elővét: 4300 Ft 
kirsch
2019.08.09
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.