Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Fekete Jenő: Sárarany – lemezbemutató koncertre!

Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer, sőt jó eséllyel játszott is vele egy közös zenekarban, vagy legalább jammelt egy zenés pubban.
Leghíresebb formációja a Palermo Boogie Gang volt, de a Muddy Shoes neve is fogalommá vált a műfajban. A zenészről az utóbbi időben leginkább betegsége kapcsán hallhattunk aggasztó híreket, de úgy tűnik, szerencsésen felépült, és rögzítette Sárarany című nagylemezét. Bár az album az amerikai blues gyökereiből táplálkozik, minden ízében magyar: Valla Attila szövegei Jenőről, generációjáról és az elmúlt 50 évről szólnak. 
 
Helyszín: A38 Hajó
 
Időpont: augusztus 30. péntek, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Ki írta a Sárarany című regényt?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: augusztus 26., hétfő 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.