Kedvenc helyek

Deerhunter (USA)

[ ambient / indie / punk / rock ]
Budapest, A38 Hajó, 2019. augusztus 21. 20:00
A Bradford Cox vezette atlantaiak mintha csak a Walking Deadből sétáltak volna ki. Persze nem a zombihordáról beszélünk, hanem pont, hogy a kóborlókra vadászó cowboyokról. Zeneileg is kellően csodabogarak: cipőbámulás és dreampop is sima ügy náluk.
A 2001-ben létesült ötösfogat nyolcadik lemezét bemutatni érkezik el hozzánk, mely a borongós Why Hasn't Everything Already Disappeared? címre hallgat. Az ismeretlenbe kiáltó kérdések magukkal ragadnak, hogy különös tájakra jussunk általuk, mely úthoz a szikár, ám fenséges aláfestést már az előző, Fading Frontier című korongon is megkedvelhettük. Az ambient, a garage vagy az art rock felé is elhajló banda a sötétebb tónusoktól sem zárkózik el – akár az elmebaj határát is képesek súrolni, főleg ha patkány- és rovarneszekkel is bolondítják felvételeiket. 
 

 
Jegyár: 5900-6500 Ft 
 
MangaLiza
2019.08.09
|


Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Hadik irodalmi szalon zajlik éppen. A Feleségem története film létrejöttéről Enyedi Ildikóval Ott Anna beszélget. Először adaptált, stresszes időszak van éppen, a film hosszú lesz, irodalmon túli ezeregyéjszaka történet. #fustmilan #enyediildiko #felesegemtortenete #ottanna #hadikirodalmiszalon #brunch #irodalmibrunch
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.