Gumikacsát vagy legyezőt érdemes vinni a Színházak Éjszakájára?

A Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész és színművész hallgatói helyzetgyakorlatokon keresztül mutatják be a Színházak Éjszakája videósorozatában, nekik mi jutott eszükbe az évadnyitó fesztivál idei szlogenjéről. A forgatás közben előkerült egy gumikacsa és életre kelt egy házizsák is…
„Te mit viszel magaddal?” – ez a mottója az idei Színházak Éjszakájának. A szervezők kíváncsiak, ki mivel készül erre a kalandos éjszakára, és arra is, hogy a nézők milyen felejthetetlen élményekkel távoznak a színházból.  
 
Az idei plakáton megjelennek játékos, vicces szimbólumok: fényképezőgép, notesz, gumikacsa, tornacipő, Az ember tragédiája-kötet, legyező, karszalag, színházi látcső. A Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész és színművész hallgatói is elgondolkodtak a fenti kérdésen, velük készített kampányvideókat a fesztivál stábja.
 
Idén 34 színház csatlakozott a nyolcadik alkalommal jelentkező színházi évadnyitó fesztiválhoz, melyre ebben az évben a Magyar Dráma Napján, vagyis szeptember 21-én kerül sor. Szeptember 1. éjfélig 20% kedvezménnyel válthatják meg karszalagjaikat az érdeklődők, kizárólag online, a a Színházak Éjszakája honlapján, valamint a jegy.hu oldalakon. Szeptember 2-től az intézmények jegypénztáraiban is lesz erre lehetőség, teljes áron. A Színházak Éjszakája Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg.
2019.08.12
|


Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.