Kedvenc helyek

Megjelenés előtt adott el közel egy millió példányt lemezéből Taylor Swift

Töretlen népszerűségnek és sikernek örvendhet az amerikai country-pop énekesnő, akinek Lover című közelgő nagylemeze már közel egy millió előrendelésben eladott példánnyal büszkélkedhet.
„Soha nem látott várakozás előzi meg ezt az albumot, közel egymillió előrendelés érkezett rá globálisan” – nyilatkozta Monta Lipman, a Republic Records (Swift kiadója) igazgatója. Az énekesnő előző albuma két évvel ezelőtt, Reputation címmel jelent meg, és az egyetlen album volt, ami az első héten egymillió példányban kelt el Amerikában. Úgy tűnik, hogy ezt a rekordot most a legújabb, Lover névre keresztelt korong meg fogja dönteni. Az énekesnő eddig négy számot jelentetett meg a friss lemezről (Me, You Need To Calm Down, The Archer és Lover), a hivatalos megjelenés pedig két nap múlva, augusztus 23-án lesz.  
 
(variety.com) 
2019.08.21
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.