Megjelent a Pesti Est ART legújabb száma!

A Pesti Est ART szeptemberi kiadásában írunk többek között a Ludwig Múzeum Király Tamás életművét feldolgozó Out of the Box című tárlatáról és az 1999-es magyarországi teljes napfogyatkozást megidéző Fekete fény című fotókiállításról, amely rendhagyó helyszínen, a Budapest Parkban látható.
Továbbá szót ejtünk arról is, hogy idén ősszel ismét a Magyar Nemzeti Múzeum ad otthont a világ sajtófotósainak legelismertebb nemzetközi megmérettetése, a World Press Photo pályázat idei győztes képeinek. 
 
Még mindig nem késő ellátogatni a Magyar Nemzeti Galéria Fortepan kiállítására, a páratlan privátfotó gyűjtemény ugyanis egy hónappal tovább marad a múzeumban, a Minden múlt a múltam #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan szeptember végéig látható. És ha már ott vagyunk, ne hagyjuk ki az év szenzációját, A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben című tárlatot sem.  
 
A debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban nyílt PANEL – Lét, közösség, esztétika – a lakótelepek hatvan éve című kiállítás azt a kérdést járja körül, hogy létezik-e lakótelepi identitás és olyan fogalom, hogy „panelség”. A szegedi REÖK Palotában a hónap végéig maradnak Bob Dylan grafikai munkái, a veszprémi Modern Képtárban pedig október végéig láthatjuk Tót Endre műveit.  
 
Keresd augusztus 28-tól a szokásos terjesztési pontokon!  
 
2019.08.29
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.