Kedvenc helyek

Átadták az MTV VMA 2019 díjait

Minden évben megrendezik az MTV Video Music Awards névre hallgató sztárparádét, ahol a mainstream zenei színtér savát-borsát díjazzák, a fő fókuszban pedig a tavaly és idén készült gigaslágerek vannak, amik videóval debütáltak.
Az idén New Jersey-ben megrendezett esemény díjainak legnagyobb várományosai Ariana Grande, Taylor Swift és Billie Eilish voltak, akik fejenként tíz, tíz és kilenc jelöléssel büszkélkedhettek, ráadásul a díjátadó legnagyobb nyertesei is ők lettek végül. Billie Eilish különc stílusával és mindösszesen 17 évével elnyerte többek között a legjobb új előadó díját, Swift pedig több díj mellett a legjobb videó kategóriában jeleskedett. Ariana Grande lett végül az év előadója, a rendezvényen pedig fellépett Miley Cyrus, Lizzo, Rosalía, Lil Nas X és még sokan mások, nem beszélve arról, hogy a popzene legnagyobbjai is tiszteletüket tették a neves eseményen. A nyertesek listáját itt lehet megnézni.  
 
(nme.com) 
2019.08.27
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.