Programok hétvégére

2019. augusztus 30.-szeptember 1.
Vége a vakációnak, kezdődnek a dolgos őszi hétköznapok! De addig is használjuk ki még ezt az utolsó hétvégét, ami az Állatkertek éjszakájával indul és számtalan művészeti fesztivált is kínál, ugyanis több kerület és Szentendre is hatalmas dzsemborival búcsúztatja a nyarat.
XXI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál
Klebelsberg Kultúrkúria 
augusztus 29. - szeptember 1. 
www.fesztival.kulturkuria.hu 
 
Közép-európai művészeti kavalkád egy határokat átívelő négynapos művészeti fesztivál keretében zenészek, táncosok, bábosok és utcaszínházi művészek közreműködésével a Klebelsberg Kultúrkúriában, Pesthidegkúton. Bővebben >>  
 
Városnapok - Újpest 
Szent István tér 
augusztus 29. - szeptember 1. 
www.ujpest.hu/varosnapok 
 
Koncertek, baba-mama kuckó, véradás, Skac Placc: Magicbox; kézműves-foglalkozás; gyermekjátszó, nosztalgia körhinta gyermekeknek, sportvetélkedők, szűrések – az Egészségfejlesztési Iroda és a Springday szervezésében, Face-Team bemutató, Flip Unit Production – AirTrack Show bemutató, lufihajtogatás, nosztalgia buszjárat, Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület, nemzetiségi önkormányzatok, WWF. Ingyenes! 
 
Bakáts Feszt 
Bakáts tér 
augusztus 29. - szeptember 1. 
www.bakatsfeszt.hu 
 
2019 nyarán igazi program- és látványkavalkáddá válik a Bakáts tér. Idén minden nagykoncert ingyenes, valamint a megújult Assisi Szent Ferenc-templomot is a legnagyobb pompájában élvezhetjük. A koncertek mellett lesznek gyerekprogramok, FTC közönségtalálkozók, kreatív foglalkozások, előadások, a Borutcában pedig neves borászok borai kóstolhatók meg. 
 
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva 
Szentendre, több helyszín 
augusztus 29. - szeptember 1. 
www.szentendre.hu
 
ArtUdvarok, GastroArt, SacraArt, művészeti vásár, koncertek, fényfestés, gyerekprogramok, fesztiválséták, Silent Disco, gasztro utca, gumikacsaverseny! A fesztivál ingyenes! Az ArtUdvarok egyes eseményei belépőjegyesek. 
 
Állatkertek Éjszakája 
Fővárosi Állat- és Növénykert, Budakeszi Vadaspark, Tropicarium 
augusztus 30. péntek, 19h 
zoobudapest.com
www.budakeszivadaspark.hu 
www.tropicarium.hu 
 
Az Állatkertek Éjszakája hagyományosan a nyár utolsó péntekén, idén augusztus 30-án este kerül megrendezésre. Az ország 12 településén változatos programokkal, érdekességekkel, éjszakai látványosságokkal várják immár nyolcadik alkalommal az állatbarátokat. Részletek az állatkertek honlapján. 
 
Hékás Békás Nyárbúcsúztató fesztivál 
Békásmegyer – Csobánka tér 
augusztus 31. szombat, 10-22h 
www.obudainyar.hu
 
Interaktív klíma sátor, játékos tudomány, öko-kalandok játszóház Mimóval és Csipekkel és újrahasznos kézműves-foglalkozás, társastánc, koncertek, pantomim… 
 
Budapest Urban Games 
Citadella, Klauzált tér, Szabadság híd pesti hídfő, Öntőház udvar 
augusztus 31. szombat, 10h 
www.budapesturbangames.hu 
 
Az utcalimpián megtelnek mozogni vágyó emberekkel a közterületek, utcák, parkok, grundok, hogy bizonyítsák, a város a legnagyobb sportpálya, amelynek majd minden szegletét érdemes használni. A Duna átúszása minden évben a rendezvény egyik leglátványosabb eleme, erre az időszakra a hajóforgalmat is leállítják. A program ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Infó és regisztráció a http://budapesturbangames.hu oldalon. 
 
Szimpla Kutya - Viszlát nyár! 
Szimpla Kert 
augusztus 31. szombat, 12-18h 
www.facebook.com 
 
Mindenkit várnak a Szimpla Kutya kutyabarát vásárra és piknikre augusztus 31-én, 12 órától 18 óráig a Kutyabarát.hu és a Szimpla Kert szervezésében a Szimpla Kertben, ahol a kézműves kellékek, kutyabarát termékek beszerzésén túl az érdeklődők megoszthatják a kutyás városi lét tapasztalatait. 
 
Divat PLACC by night - 09.01. 
Trip Hajó 
szeptember 1. vasárnap, 16-22h 
www.facebook.com 
 
Tervezők és gardróbfrissítők szállják meg a TRIP hajó fedélzetét egy délutáni-esti vásárra. Lehet majd böngészni a hazai divat- és ékszertervezők legérdekesebb, legegyedibb darabjai, valamint kézműves és lakberendezési termékek mellett kozmetikumok között is. A vásárlás mellett lesz szuper dunai panoráma, bárpult, terasz, halk zene és jó hangulat.  
 
2019.08.28
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.