Kedvenc helyek

Ed Sheeran visszavonul

18 hónapnyi pihenőre megy a britek kedvenc egy szál gitárosa, miután minden elképzelhető bevételi és jegyeladási rekordot megdöntött Divide nevű turnéjával.
„Ahogy szerintem ti is tudjátok, több mint két éve turnézom folyamatosan és ez a legutolsó napja az útnak. Egyszerre édes és keserű ez a pillanat, és imádom, hogy mindannyian itt, Ipswich-ben fejezhetjük be ezt. Valószínűleg most több mint másfél évig nem indulok útnak” – ezekkel a szavakkal és egy utolsó számmal zárta akkordjait a brit kisvárosból, Farmlinghamből származó gigasztár. Az idei Sziget fesztivál legnagyobb – összesen több mint 60 ezer embert –, vonzó headlinere pont a budapesti koncertje előtt döntötte meg a U2 rekordját is, ami azt jelenti, hogy övé a világon a legtöbb bevételt termelő turné jelenleg. Sheeran másfél évre vonul vissza a reflektorfénytől, hogy újdonsült feleségével, Cherryvel, barátaival és családjával pihenje ki az elmúlt két év fáradalmait.  
 
(irishpost.com) 
2019.08.29
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.