Kedvenc helyek

Davina & The Vagabonds (USA)

[ blues / swing ]
Budapest, MOMkult, 2019. szeptember 16. 20:00
Ha szeretnéd egyben látni-hallani mindazt, ami az amerikai zenét az utóbbi 100 évben naggyá tette, akkor Davina jó választás. Az edukációs jelleg szórakoztató formát ölt: Fats Domino, Aretha Franklin és Janis Joplin sűrűn bólogat a panteonban.
Blues és ami mögötte van – New Orleans bája és Memphis jampeckodása, mindez egy színpadias előadáson, mely láttán Kurt Weill is csettintene. A szó legnemesebb értelmében nosztalgikus Davina Sowers nem más, mint Amerika válasza Amy Winehouse-ra. Wurlitzerként ugrik korról korra, közben végig önazonos marad. A keményen dolgozó blues-woman zongorajátéka és karaktere a 2006 óta fennálló, gitárt nélkülöző minneapolisi kvintett élén – meghatározó élmény. A Monterey-t és a North Sea Jazz Festivalt is megjárt noir formáció augusztusban állt elő Sugar Drops című albumával. 
 
Jegyár: 4800-6800 Ft 
Air
2019.09.05
|


Játék
Németországban nagy színpadi sikere volt a vígjátéknak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.
Ma kerül kia lelőhelyekre a PESTI EST, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.