Izgalmas helyspecifikus alkotások a PLACCC-on

A PLACCC köztéri és helyszínspecifikus művészeti alkotásokat bemutató nemzetközi fesztivál szeptember 28-ig újra provokatív, elgondolkodtató, játékos programokkal és akciókkal várja Budapesten az újszerű élményekre fogékony közönséget.
A fesztivál idei kérdése, hogy mennyire vagyunk érzékenyek, vagy egyáltalán tudatában olyan világméretű problémáknak, mint a társadalmi-faji egyenlőtlenségek vagy a klímaváltozás. A fesztivál keretében láthatjuk a Ziggurat Project művészei és két egyiptomi táncos alkotásában született BurnOut és a Kenyértörés című előadásokat, kipróbálhatjuk az Átváltozó Egyesület Apokalipszis-tréning című játéksorozatának első elemét, amihez kapcsolódóan, a kutatási és alkotófolyamat dokumentációjából egy kiállítás is megvalósul.
 
Ugyancsak részesei lehetünk Somló Dávid Drift című egyórás köztéri hangkoreográfiájának a Hősök terén. A MOME Építészeti Intézetének diákjai, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem dramaturgszakos hallgatói is bemutatkoznak a rendezvény keretében. A fesztivált a finn-flamand Nada Gambier és az angol Mark Etchells csepeli gyerekekkel készített A város hangja című előadása zárja.
2019.09.05
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.