Nyerd meg Wéber Anikó: Visszhangország c. mesekönyvét!

Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki: van a szobájában távcső, hogy nézhesse a csillagokat, a kertben madáretető, ahova szeretett madarainak szórhatja az eleséget.
De egy nap Cinke eltűnik: valamit elvesztett, amit meg kell keresnie. Útja a titokzatos Visszhangországba, az elveszett dolgok földjére vezet, ahol különös emberekkel ismerkedik meg. Vajon aki belép Visszhangország földjére, azt örökre elfelejtik a másik világban lakók?

Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft, 2019

Ha szeretnéd megnyerni a könyvet, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Hogy hívják Cinke új barátját?

A helyes megfejtést beküldők között kisorsoljuk a mesekönyvet. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: szeptember 22., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
(6 kép)
Ahol a héten érdemes...
 
szeptember 12 - 18.
 
Budapest, Belvárosi Színház, szeptember 18. 19:00
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.