Lajta Gábor: Az ajtón túl – Festmények 1985–2019

Budapest, Műcsarnok, szeptember 18. - november 17.
Lajta Gábor Munkácsy Mihály-díjas festőművész, grafikus alkotásaiból nyílik kiállítás a Műcsarnokban. A „konceptuális retrospektív” tárlat három termében a művész festői működésének jellegzetes darabjait láthatjuk az utóbbi 33-34 évből, a különböző korszakok munkáinak egymáshoz viszonyulása mentén.
A kiállításon a műtermi modellek után festett aktképek, valamint a koncert- és éjszakai képek mellett Az oroszlán nyelve című sorozat darabjaiból is látható egy válogatás. Ezek mellett még szerepel a 32 éve be nem mutatott geometrikus festményekből néhány, és egy fotósorozat egy megsemmisült nagyméretű objektről, egy festett ajtóról.
 
2019.09.09
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.