Szürreál-est Dalítól Magritte-ig –Tigrisbukfenc a felhők felett

Szeptember 14-én, este 6 órától igazi szürreális bulival várják a látogatókat a Magyar Nemzeti Galériában. A már ötvenezer főt vonzó szürrealista kiállítás ihlette estén számos program közül lehet válogatni.
Továbbra is töretlen az érdeklődés a Magyar Nemzeti Galéria A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig című tárlata iránt, mely még másfél hónapig fogadja az érdeklődőket a Várban. Érdemes ellátogatni a kiállításhoz kapcsolódó tematikus rendezvényre is szeptember 14-én este, ahol tárlatvezetéssel, önismereti játékkal, kreatív szigettel várják a résztvevőket. A szürrealista est keretében Abodi Dóra és Szegedi Kata divattervezők a divat és szürrealizmus kapcsolatát boncolgatva tartanak rendhagyó tárlatvezetést, lehet majd mozizni Budapest legszebb kilátással bíró teraszán, valamint megtekinthető lesz Nemes Zsófia tácelőadása, amit Magritte művészete ihletett. A zenei aláfestésről DJ-k gondoskodnak.
2019.09.11
|


László Szotyory: Those Obscure Objects of Desire.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 18. - november 17.

Kondor Attila - Szabadságtapasztalat.
Budapest, Műcsarnok, szeptember 18. - november 17.

Borsi Flóra: "Imagine".
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum, szeptember 19. - október 23.

Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Még a héten látogatható a Holdmúzeum 1969 - Művészet és világűr című kiállítás, szerintünk #nemaradjle #holdmuzeum #muveszetesvilagur #muveszetestudomany #kiallitasajanlo #vasarelymuzeum
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.