Hatalmas magánmúzeum nyílik Óbudán

A Godot Galéria fennállásának 20. évfordulója alkalmából hozta létre a magyar képzőművészeti élet legújabb kiállítóterét, a Godot Kortárs Művészeti Intézetet (a Godot Institute of Contemporary Artot, azaz a GICA-t).
Az Óbuda szívében, a Goldberger gyár történelmi helyszínén létesített hatalmas kortárs képzőművészeti központ új kiállítási teret biztosít a művészek, kurátorok és az érdeklődő nagyközönség számára egyaránt.
 
A Godot Kortárs Művészeti Intézet 1100 négyzetméteres összterületével, 700 négyzetméteres csarnok terével és a közvetlenül hozzá tartozó 4 szintes épület egységével egyedülálló független képzőművészeti intézményként működik ma Magyarországon, ahol projekt room-ok és műteremlakások szélesítik a lehetőségek palettáját. 
 
Az október 1-i nyitással egy időben rendezi meg a Godot Galéria a negyedik alkalommal megvalósuló Godot Young Generation Art Fair nevű nagyszabású képzőművészeti kiállítást és vásárt, amely a pályájuk elején álló képzőművészek alkotásait tárja a nagy közönség elé. Az ingyenes kiállításon 110 művész közel 1000 alkotása lesz látható, melyek „gerillaáron” meg is vásárolhatók. A kiállítás ingyenesen látogatható október 2-13 közt.  
2019.09.12
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.