Szörnyfilmet forgat a Koszorúslányok rendezője

A vígjátékspecialistaként számon tartott Paul Feig (A kém, Szellemirtók) szokatlan vállalásba kezdett a Universal stúdió számára: Dark Army címmel szörnyfilmet forgat nekik.
Nem is volt az olyan rég, amikor a Universal bejelentette, hogy a klasszikus szörnyetegeiből filmes univerzumot épít, ám a Tom Cruise-os A múmia bukása után gyorsan kihátráltak a franchise-teremtésből. A régi szörnyetegeik újrahasznosításáról azonban nem tettek le. A Blumhouse gyártásában úton van, és jövő év elején érkezik A láthatatlan ember, és most Paul Feig rendezővel szerződtek le a Dark Armyra. 
 
A Universalnál nem győzik hangsúlyozni, hogy ezek teljesen önálló, nem összefüggő filmek: a mostani hozzáállásuk szerint azoknak a rendezőknek adják oda a teremtményeiket, akik valami érdekes ötlettel állnak elő az újrahasznosításukkal kapcsolatban. Feig és a stúdió viszonya most kiváló: a rendező nekik készítette ugyanis a novemberben mozikba kerülő Last Christmas című romkomot. Paul Feiget ismerve azért számítsunk arra, hogy a Dark Army jó eséllyel nem egy félelmetes, inkább egy vicces szörnyfilm lesz. 
 
(variety.com) 
2019.09.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:10
A nő mosolya
német dráma, 2014
18:25
18:30
Nem kellesz eléggé
amerikai romantikus vígjáték, 2008
18:35
A csempész
amerikai krimi, 2018
18:45
Mad Max - A harag útja
amerikai akciófilm, 2015
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.