Szörnyfilmet forgat a Koszorúslányok rendezője

A vígjátékspecialistaként számon tartott Paul Feig (A kém, Szellemirtók) szokatlan vállalásba kezdett a Universal stúdió számára: Dark Army címmel szörnyfilmet forgat nekik.
Nem is volt az olyan rég, amikor a Universal bejelentette, hogy a klasszikus szörnyetegeiből filmes univerzumot épít, ám a Tom Cruise-os A múmia bukása után gyorsan kihátráltak a franchise-teremtésből. A régi szörnyetegeik újrahasznosításáról azonban nem tettek le. A Blumhouse gyártásában úton van, és jövő év elején érkezik A láthatatlan ember, és most Paul Feig rendezővel szerződtek le a Dark Armyra. 
 
A Universalnál nem győzik hangsúlyozni, hogy ezek teljesen önálló, nem összefüggő filmek: a mostani hozzáállásuk szerint azoknak a rendezőknek adják oda a teremtményeiket, akik valami érdekes ötlettel állnak elő az újrahasznosításukkal kapcsolatban. Feig és a stúdió viszonya most kiváló: a rendező nekik készítette ugyanis a novemberben mozikba kerülő Last Christmas című romkomot. Paul Feiget ismerve azért számítsunk arra, hogy a Dark Army jó eséllyel nem egy félelmetes, inkább egy vicces szörnyfilm lesz. 
 
(variety.com) 
2019.09.13
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Nele Berlinben
német romantikus vígjáték, 2015
18:35
Willow
amerikai kalandfilm, 1988
18:50
Az igazság nevében
amerikai akciófilm, 2002
18:50
A mélybe
francia romantikus film, 2017
18:55
Kedves John!
amerikai romantikus filmdráma, 2010
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.